SPONSORS

Zoals eerder beschreven zijn hier de mogelijkheden op een rijtje, met het idee dat eerdaags men weer op reis wil/kan gaan.

Voor gedetailleerde uitleg zie in deze website onder NOGDOENSELS

NOGDOENSELS. 20 losse verhalen die aanmoedigen om het beschreven gebeuren zelf beslist te willen ervaren. Verhalen van ongeveer 15 pagina`s lang met foto`s over speciale aanbiedingen en eventueel met aanlokkende kortingen.

Deze uitgave is dus bedoelt voor aanbieders van speciale arrangementen of bijzondere evenementen waardoor gebruikers een leuke ervaring opdoen.

PROMOOTSELS. 20 eenzelfde soort verhalen maar met speciale ervaringen beschreven over de mogelijkheden in een specifiek land aanbevolen door de toeristenbureau`s van dat land met hier en daar extra kortingen voor de Meemaaksels lezers.

CITYHOPSELS. 20 losse verhalen zoals Promootsels maar specifiek gericht op een bepaalde stad met hints voor extra kortingen bij de aangesloten evenementen.

Een en ander komt neer op slechts 80,- per sponsor voor 100 boeken  op A5 formaat zoals hierboven omschreven van totaal 300 pagina`s per boek die we gratis verstrekken aan de kopers van de boeken MEEMAAKSELS.

Het gaat dus gebeuren dat een koper van een boek MEEMAAKSELS  voor 21,50 euro vier boeken van ieder ongeveer 300 pagina`s krijgt toegestuurd, wat uiteraard zeer aantrekkelijk is voor de potentiële lezer.